Hőszigetelés

Indító profil homlokzati hőszigetelésnélNapjainkban az egyik leggyorsabban megtérülő beruházás az ingatlan hőszigetelése. A hőszigetelés kialakítása  nem csak gyors megtérüléssel jár, de jelentősen növeli a lakók komfortérzetét és javítja az épület külső megjelenését. Az épületek hőszigetelésének egyik legfontosabb lépése a homlokzati felületek hőszigetelése. Ennek során a jelenleg leggyakrabban alkalmazott megoldás a polisztirol lapok felhasználásával történő hőszigetelés. A mai hőszigetelő rendszereknek köszönhetően ez a régebbi épületeknél utólag is megtehető. Cégünk a homlokzati hőszigetelési rendszerek kialakításában, a kivitelezésben áll ügyfeleink rendelkezésére.
 
 
Több gyártó és forgalmazó termékeivel is dolgozunk, de leggyakrabban a Düfa homlokzat szigetelő rendszerét alkalmazzuk. A hőszigetelés egyik kulcsa a szakszerű  kivitelezésA nem szakszerűen elkészített szigetelés a későbbiekben problémák merülhetnek fel ill. a várt eredmény elmaradásához vezethet.
 
Homlokzati hőszigetelő rendszerek
A homlokzati hőszigetelés fajtájának kiválasztásakor figyelembe kell venni többek között a falak és a hőszigetelő anyag páraáteresztő képességét. Fontos szempont, hogy a hőszigetelő rendszer függvényében változnak a kivitelezés költségeiMinden esetben tájékozódni kell a kiválasztott rendszer helyességéről.

Translate

Copyright © 2024 robotrend.hu. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete